Putous

Putous
Sijainti
Asiasanat Finland

Ohjelman tekijät ja katsojat

Perinteen harjoittaminen

vuosittain lauantaisin mtv3 kanavalla 19:30-21 Formaattia on myyty myös ulkomaille kansainvälisellä nimellä Comedy combat Virossa ohjelmaa on esitetty paikallisena versiona kolme kautta vuosina 2016-2017

Ohjelman katsojakunta uusiutuu kokoajan.

Perinteen tulevaisuus

Putouksen tulevaisuus näyttää erityisen hyvältä johtuen näyttelijöiden ja juontajan runsaasta vaihtuvuudesta. Katsojakuntakin uusiutuu kokoajan.

Niki Sorsa (yksityishenkilö)

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/erikoisartikkeli-putous-tulee-taas-mista-suomen-suosituin-sketsiohjelma-sai-alkunsa/6734420 Erikoisartikkeli Putouksen historiasta. https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Putous Putouksen Wikipedia sivu.