Tiedosto:KyykkäHistory.jpg

Kohteesta Elävä perintö -wiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

KyykkäHistory.jpg(442 × 600 kuvapistettä, 64 KiB, MIME-tyyppi: image/jpeg)

Tämä tiedosto on jaettu kohteesta Wikimedia Commons ja muut projektit saattavat käyttää sitä. Tiedot tiedoston kuvaussivulta näkyvät alla.

Yhteenveto

Kuvaus

Kyykkä

Päiväys
Lähde http://www.kramola.info/vesti/rusy/fotograf-inha-njustrjom-konrad
Tekijä Инха (Нюстрём) Инто Конрад / Inha (Nyström) Into Konrad (1866–1930)
Käyttöoikeus
(Tämän tiedoston käyttäminen)
Public domain

Tämä teos on public domainissa lähes maailmanlaajuisesti, koska tekijän kuolemasta on kulunut yli 70 vuotta.


Dialog-warning.svg Sinun tulee myös lisätä Yhdysvaltain public domain -tägi ilmaistaksesi miksi tämä teos on public domainissa Yhdysvalloissa. Huomaa että muutamissa maissa tekijänoikeuden kesto on pitempi kuin 70 vuotta: Meksikossa se on 100 vuotta, Jamaikalla 95 vuotta, Kolumbiassa 80 vuotta ja Guatemalassa ja Samoalla 75 vuotta. Tämä kuva ei välttämättä ole public domainissa näissä maissa, minkä lisäksi ne eivät käytä lyhyimmän keston sääntöä. Côte d'Ivoiressa tekijänoikeuden yleinen kesto on 99 vuotta ja Hondurasissa 75 vuotta, mutta nämä maat käyttävät lyhyemmän keston sääntöä. Tekijänoikeus saattaa pidentyä Ranskassa teosten kohdalla joiden tekijä oli ranskalainen ja kuoli Ranskan puolesta Toisessa maailmansodassa (lisätietoa), ja Venäläisten tekijöiden kohdalla mikäli tekijä palveli itärintamalla toisessa maailmansodassa tai kuoleman jälkeen Neuvostosorron uhriksi joutuneiden, sittemmin rehabilitointujen tekijöiden kohdalla (lisätietoa)


Tiedoston historia

Päiväystä napsauttamalla näet, millainen tiedosto oli kyseisellä hetkellä.

PäiväysPienoiskuvaKokoKäyttäjäKommentti
nykyinen14. lokakuuta 2015 kello 20.21Pienoiskuva 14. lokakuuta 2015 kello 20.21 tallennetusta versiosta442 × 600 (64 KiB)Onegaborg{{Information |Description =Kyykkä |Source =http://www.kramola.info/vesti/rusy/fotograf-inha-njustrjom-konrad |Author =unknown |Date =14-10-2015 |Permission = |other_versions = }}

Seuraavat 3 sivua käyttävät tätä tiedostoa: